Meny Lukk

Om Hytteteknikk

«Komfort på hytta, helt enkelt»

 

Hytteteknikk AS har løsninger for deg som har hytte uten mulighet for tilknytning til offentlig vann, avløp eller strøm, men som ønsker å oppgradere til en bedre komfort.

Hytteteknikk vil tilby et lite men nøye utvalgt spekter av hytteutstyr. Med lang erfaring med salg av hyttetoalett og gråvannsløsninger til hytter og landsteder langs kysten og i fjellet, så har det også vært etterspørsel etter andre hyttetekniske produkter.

Odd Magne Håvemoen har satt erfaringer med etterspørsel av hytteproduktene i system, og gjort avtaler med produsenter og leverandører slik at firmaet Hytteteknikk AS er blitt forhandler i Sør-Norge.

Produktene er spesialiserte, og for de som har eget landsted eller en hytte, vet at dette er aktuelle og nødvendige hyttetekniske løsninger og tjenester.

Vann, toalett, gass og strøm er noen av primærbehovene for å ha det greit på hytta. Man behøver ikke fortsatt å ha det slik som det var når oldefar bygde hytta. Hytter trenger også jevnlig oppgradering og vedlikehold, enten det er på fjellet eller ved sjøen.

Vi kan tilby gode tekniske løsninger som hjelper deg.

Hytteteknikk AS skal være en «lokal» tilbyder av hytteteknisk utstyr og tjenester fra kystnære Blindleia og til fjellhytter i Bykleheiene, med naturlig markedsmessig omland i øst og vest. Det fokuseres på å være tilgjengelig og der kunden er, og med å ha tid til god rådgivning, være løsningsorientert og fokus på service.

Produktene skal være miljøvennlige og bærekraftige, med høy kvalitet og fremtidsrettet perspektiv, samtidig som at det har vært viktig å samarbeide med lokale produsenter og importører.

Dette blir kortreiste og lokale hytteprodukter med kort leveringstid.

 

Med god gammeldags kremmerånd, oppsøkende salg og markedsføring i sosiale medier, finner eier og daglig leder, Odd Magne Håvemoen, de gode løsningene slik at du får den komforten du ønsker på hytta.

Odd Magne Håvemoen er autorisert gasstekniker og installatør av anleggstype 1. Hytteteknikk er representant for Sunwind og produktene i deres katalog.

Se Hytteteknikks brosjyre her: Hytteteknikk_brosjyre