Meny Lukk

Strøm

Selv om vi omstiller oss noe ved ankomst til hytta, så er det viktig å ha 12v eller 230 v strøm.

Mange av oss ønsker å følge med på lørdagsunderholdningen, ha leselys, eller strøm til lading av nettbrett og mobiler.

Egenprodusert strøm

Alle hytter har en eller annen form for løsning med 12v eller 230v, enten de er eldre eller av nyere dato. For hytter uten mulighet for tilknytning til 230v strøm fra nettleverandør, har Hytteteknikk AS sammen med en lokal importør, løsninger som dekker dette behovet med egenprodusert strøm. Her kan du velge i solenergi eller vindenergi etter det som passer best i omgivelsene, samt batteriløsninger som er tilpasset familiens energibehov.

Med dagens LED-teknologi, så er forbruket til lys på hytta nesten ikke merkbart for en moderne batteribank, så da er ofte TV og lading av nettbrett og PC det som bruker mest strøm. For at man skal ha best mulig utnyttelse av oppsamlet egenprodusert strøm fra batteribanken i forhold til apparatene, så er det smart å gjøre om 12v strømmen til 230v strøm med en inverter. Størrelsen på inverteren tilpasses etter det man beregner å ha behov for, og det utstyret man skal bruke strømmen til. Du får dermed miljøvennlig strøm og følelsen av hjemmekomfort på hytta, helt enkelt.

Hytteteknikk AS er forhandler for solcellepaneler, vindgeneratorer, batteripakker, ladere og invertere fra en stor lokal importør i Agder, og kan beregne og tilby løsninger etter eierens behov.

Komplette strømpakker

Har du en hytte uten strøm? Vi tilbyr deg komplette strømpakker med solcellepanel, regulator, batteriladere, invertere fra 12V-230V og aggregater til hytta.

Hva trenger du? Ta kontakt med oss.

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]