Meny Lukk

Tak og takstiger

Hyttestige – teleskop

Ser du etter en stige som tar liten plass? Denne teleskopstigen er praktisk og enkel å vaske.

Den er praktisk til vedlikehold og inspeksjon på hyttetaket, både for deg og feieren. Stigen har polstring for beskyttelse mot skader på tak og vegger. Stigen er kun 80 cm når den er slått sammen, og strekker seg til 320 cm fullt utslått.

Stigen tåler opptil 150 kilo per trinn.

 

 

Takstige fra Alu-stigen

Ny forskrift fra januar 2016 setter krav til offentlig tilsyn og feiing av piper på hytter. Dette betyr at enhver hytteeier må ha tilgjengelig en godkjent
stige, eller montert takstige, som sikrer feierens adkomst.

Hytteteknikk tilbyr takstige fra Alu-Stigen.

 

Larviktaket

Larviktaket er et creolimpregnert tretak som er blitt mange arkitekters favoritt. Taket er like solid og holdbart som andre typer tak, og kan brukes på alle typer bygg; boliger, hytter og næringsbygg.

Creolimpregnert tretak er et naturprodukt, hvor bordenes individuelle struktur gir liv til taket. Creolens brunsvarte farge glir naturlig inn i miljøet, fra fjærestein til høyfjell, og gir bygget ditt et lunt og varmt preg. Grønnimpregneringen og overflatebehandlingen med Creol sørger for at taket ditt vil stå i mange år. Den vil over tid gråne ned akkurat slik Kreosoten gjør, men dersom du av visuelle grunner ønsker å friske opp taket påføres mer Creolvæske enkelt med pensel eller rulle.

Med tilbehør som møner og takrenner i tre, får du et komplett taksystem med identitet og særpreg.

  • Enkelt å montere
  • Tidløst til alle miljøer
  • Enkelt å tilpasse
  • Kort monteringstid
  • Lang levetid i all slags vær

Hytteteknikk kan transportere og levere til din hytte som ferdige lengder.  Du kan få bordene levert i 19x148mm eller 22×148 mm, fallende lengder med endepløying, eller i faste lengder fra 3.0-5.4 meter, pluss 6 meter med intervall på 30 cm. Ved lengder utover dette benyttes fallende lengder.

Skruer og leggeanvisning følger med.

 

 

Ta kontakt for uforpliktende tilbud.

 

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]