Meny Lukk

Toalettløsninger

For oppgradering av hyttetoalettet er det noen stedsbetingede forutsetninger som avgjør hva du kan ha som løsning. Det er kommunene som godkjenner sanitære tiltak.

Hytteteknikk AS i Høvåg har sammen med leverandører lokalt, utviklet et fullverdig og moderne null-utslipps hyttetoalettsystem, som gir deg en oppfatning av å ha det tilnærmet like komfortabelt som hjemme.

 

Elektrisk toalett Lux

Toalett med porselensbolle som skjuler motor og slanger. Sete/lokk i plast. Den elektriske pumpen har innebygget avfallskvern, og kan pumpe avfallet opp til 1,5 m høyde.

 

Odin GVR-mini Gråvannsrenseanlegg

Mini gråvannsrenseanlegg som oppfyller alle krav fra norske kommuner om rensing av avløpsvann. Filtermassen renser effektivt fosfor og organiske stoffer, samt fett og partikler, som fanges opp filterposen. Posen byttes en gang i året.

GVR-mini kan graves ned, plasseres under hytta eller terrassen. Anlegget produseres i rotasjonsstøpt polyetylen. Leveres komplett med filtermasse som er en kombinasjon av Filtra Lite P og vanlige Leca kuler, filterpose for oppsamling av fett og partikler samt spredeplate for jevn fordeling av vannet over filtermassen.

 

Antifrost Natur

Giftfri frostvæske som ikke skader miljøet. Hindrer frost i rør, avløp, vannlåser, toaletter og vanntanker. Passer godt til båt, hytte, campingvogn, bobil, buss og steder som er utsatt for frost. Antifrost Natur er det beste alternativet for vinterkonservering av vannavkjølte motorer. Beskytter også mot lukt i sluk og avløp.

NB! Husk å skylle drikkevannstank etter bruk av Antifrost Natur.

 

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]