Vannsystem

Hytteteknikk AS har produktløsninger som gjør at du kommer til oppvarmet hytte, og hvor vannkannene eller vanntanken som du på høsten har klargjort og fylt opp med rent vann, fortsatt står frostfritt i hytta.

Regelen sier at du har lov til å ha stående 150 liter drikkevann inne i hytta, men da må du bære dette i bøtter og kanner inn og over dørstokken selv. 150 liter drikkevann er kanskje ikke all verden for en familie i vinterferien, men da må det ved behov etterfylles ved å bære inn kanner fra andre vannkilder.

Dette vannet som er i vanntanken i hytta, og har stått frostfritt etter oppvarmingen fra propan-varmeovnen, er dermed klart til bruk. Med en 12 volts trykkvannspumpe tilkoblet til tanken, kan du ha rennende vann i springen til matlaging, oppvask og tannpuss, helt enkelt.

Hytteteknikk AS kan fra lokal leverandør tilby vanntanker i flere størrelser tilpasset behovet og plassen i hytta, samt effektive selvdrenerende trykkvannspumper for ett eller flere uttak i hytta.

Hytteteknikk AS leverer propan gjennomstrømningsvannvarmere i forskjellige størrelser.

Fleksibel vanntank

Fleksibel vanntank laget av armert nylonstoff med 1/2″ avtapping og 1 1/2″ påfylling. Vanntanken leveres i standard rektangulær og triangulær (baugtank) utgave. Fleksible vanntanker former seg etter rommet de ligger i – passer alltid.

 

Gassvannvarmer Pro

Gassvannvarmeren på 11 eller 14 liter gir deg varmt vann på et øyeblikk. Godt egnet for bruk til dusj.

  • Gassvarmer med gjennomstrømming av vann
  • Varmer fortløpende det vannet du trenger
  • Alltid klar til bruk
  • Autotenning med batteri
  • Egnet for bruk til dusj

Ta kontakt for mer informasjon. Du kan også lese mer om produktet på www.sunwind.no.

 

Jabsco double stack water system

Trykkvannssystem for store båter med to pumper og akkumulatortank. Hovedpumpen leverer 18 l/min.

Hvis etterspørselen etter vann er høyere slår reservepumpen inn for å hjelpe til. Hvis den ene av pumpene går i stykker vil den andre pumpen ta over. Systemet leveres ferdig koblet med akkumulatortank.

 

Par-Max 3-3.5 GPM

Effektiv og selvsugende trykkvannspumpe for båter av medium størrelse. Leveres med 13 mm slangestusser og 1/2″ gjenger som enkelt festes i pumpen. Stillegående og høy kvalitet.

Kapasitet: 13 l/min.
Trykk: 40 PSI

 

Vanntank 39L m/ 12V trykkvannspumpe

Vanntank i hardplast.

Leveres med 12V vannpumpe, slangestusser og avsatt plass til giver.

 

Vanntank fast 47 l

Kapasitet: 47 l
LxBxH: 450x390x290 mm
Vekt: 5,6 kg

 

Vanntank fast 56L og 73L

Vanntank i hardplast. Ved innbygging kan påfyllingsstuss monteres.